Passie voor perfectie

Al een aantal jaren deel ik samen met de groep medewerkers de overtuiging dat kwaliteit op een hoogstpersoonlijke manier kan worden onderkend en gemeten. Deze gezamenlijke hypothese heeft er voor gezorgd dat er een hecht team is gevormd door bijzondere mensen. In het volle besef dat ik heel gelukkig ben om met dit team te kunnen werken, geef ik u een kijkje in de keuken van de tandtechniek.

De essentie is als volgt; er is genoeg persoonlijke evaring, er zijn genoeg kwaliteitsgrondstoffen en er is genoeg deskundigheid. Voeg dit samen met een gezonde dosis creativiteit en collegialiteit en je hebt een perfect werkend en goed geölied machientje. Ons team past goed in elkaar, maar een ieder heeft zijn plaats hierin dan ook met hard werken en het bieden van optimale mogelijkheden moeten veroveren. Zij vormen inmiddels de hoekstenen van Johan Chrispijn Tandtechnisch Laboratorium BV.

De producten die we in het tandtechnisch laboratorium vervaardigen zijn het resultaat van een unieke samenwerking tussen vakbekwame mensen met maar een doel voor ogen: streven naar perfectie.

In de genen

Dit bedrijf kwam ongeveer 65 jaar geleden voort uit ondernemerschap. Er werden steeds meer nieuwe maatstaven aangelegd en weer later verhuisde het bedrijf naar Katwijk. Hiermee haalde ik het gezinsleven daadwerkelijk dichterbij. Mijn vrouw doet met veel plezier de administratie en onze dochter Susanne is nu alweer de derde tandtechnische/tandprothetische generatie Chrispijn die dit vak gekozen heeft terwijl onze zoon Victor het bedrijf ziet als een natuurlijke coproductie tussen familie, studie en toekomst.

Naast ons bedrijf houden mijn dochter Susanne en ik ons bezig met het opleiden van goede vakmensen. Wij hebben hierin veel ervaring opgedaan als docent praktijk opleiding tandprothetiek aan de Hogeschool van Utrecht . Het onderwijs zal ons altijd blijven boeien en bezighouden.

De tandprothetische praktijken en het tandtechnisch laboratorium bevinden zich in twee modern uitgeruste panden. Mede doordat wij alle werkstukken in eigen beheer kunnen vervaardigen, is er veel overzicht en gelegenheid tot het inspringen op iedere hulpvraag. Dit kan variëren van het declareren van de nota naar de zorgverzekeraar tot het laten aanmeten of repareren van de gebitsprothese.

Dit kleine kijkje in ons laboratorium is een verdere uitnodiging om eens met eigen ogen te komen kijken hoe we werken.

Ik hoop u binnenkort te kunnen begroeten,

johan

Johan Chrispijn